Tervetuloa Hattu-Maakarin maailmaan!

Hattu-MaakariLiedossa lähes 20 vuotta toiminut Hattu-Maakari on yksityinen päiväkoti, jossa panostetaan virikkeisiin ja oivalluksiin. Päiväkotimme sijaitsee rauhallisella paikalla Liedon keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tilamme ovat viihtyisät ja valoisat. Turvallisuuden ja viihtyvyyden lisäksi etusijalla ovat lapsille mielekkäät välineet ja materiaalit.

Lapsen hyvä hoitopäivä rakennetaan yhdessä vanhempien kanssa. Säännöllinen arki, tutut aikuiset ja monipuoliset elämykset tukevat tasapainoista kehittymistä. Jokaiselle lapselle laaditaan vuosittain henkilökohtainen hoito- ja kasvatussuunnitelma, Ammattitaitoinen henkilökuntamme on monipuolisesti koulutettua.

Lapsen kasvunkansio on sähköisessä muodossa MUKSUNKIRJAssa. Muksunkirja toimii tiedonkulun välineenä vanhempien ja päiväkodin välillä.

Päiväkoti avoinna arkisin klo 6.30-17.00

Meidät löydät myös instagramista: hattumaakarilieto.
Noudatamme Liedon kunnan varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Tutustu Hattu-Maakarin ryhmiin:

 • Tiitiäiset

  Tiitiäisten ryhmään kuuluvat talomme pienimmät lapset 1-3v. Tiitiäiset puuhailevat päivittäin pienryhmissä.

  Pienten ryhmässä pidämme tärkeänä tuttuja aikuisia, turvallisuutta, läheisyyttä ja avoimuutta perheiden kanssa. Kodikkaat tilat tarjoavat pienelle tutkijalle paljon mielekästä tekemistä.

  Tiitiäiset tavoittaa numerosta 044 276 9301

 • Myttyset

  Myttysten ryhmässä on 3-4 vuotiaita lapsia. Arki on turvallista ja johdonmukaista, tarjoten samalla lapsille elämyksiä. Aikuisia ryhmässä on kolme.

  Ryhmä toimiin päivittäin toiminnallisissa pienryhmissä. Pienryhmätoiminta mahdollistaa lapsen henkilökohtaisen huominnin paremmin.

  Meidät tavoitat numerosta 044 2769 302.

 • Röllit

  Röllit-ryhmässä on 2-5 vuotiaita lapsia. Ryhmä on jaettu kolmeen toiminnalliseen pienryhmään. Pienryhmätoiminta tarjoaa ikätasoa vastaavaa toimintaa lasten ehdoilla. Monipuolinen toiminta harjoittaa lapsen erilaisia taitoja ja tukee lapsen kehitystä.

  Meidät tavoitat numerosta 044 3029 255

 • Nuppuset

  Ryhmässä on 2-5 vuotiaita lapsia, kolmessa toiminnallisessa pienryhmässä. Hoitopäivä koostuu ikään sopivasta tekemisestä, lasten ehdoilla ja heidän kehitystänsä tukien.

  Meidät tavoitat numerosta 044 3031 213.